Team Kinderdagpaleis Boerhaave

Hieronder treft u de teamleden aan van ons Kinderdagpaleis.

Letina
LetinaPedagogisch medewerkster

Mijn naam is Letina, ik ben 35 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen en ik woon in Amsterdam. Ik heb de opleiding SPW 3 gedaan en werk sinds september 2007 in de kinderopvang.

Vanaf juni 2010 werk ik bij als peuterleidster bij De Wigwam het andere verblijf van Bert en Patricia. Het werken met kinderen vind ik leuk, omdat je een bijdrage kan leveren aan de zelfstandigheid, zelfvertrouwen, zelfbewustzijn van een kind en de overdracht van normen en waarden. Ik ben heel enthousiast om met het VVE-programma te werken. Het stimuleert kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling.Wat me aanspreekt aan het werken op Kinderdagpaleis Boerhaave is dat wij als leidsters er hard aan werken dat de kinderen zich veilig en prettig voelen op de groep.
Marloes
MarloesPedagogisch medewerkster

Ik ben Marloes, 25 jaar en ik woon in Zaandam. Ik wilde eerst lerares worden en heb de opleiding voor onderwijsassistent gedaan. Toch vond ik het werken met kinderen van enkele maanden tot 4 jaar leuker.

Het werk is afwisselender en ik word er vrolijk van. Ik werk sinds 2009 met veel plezier voor de Wigwam, het andere verblijf van Bert en Patricia. Het werken op Kinderdagpaleis Boerhaave vind ik prettig, omdat het een kleine organisatie is. Het contact met de collega’s is goed en we vormen een hecht team.
Cigdem
CigdemPedagogisch medewerkster
Mijn naam is Cigdem, 37 jaar, getrouwd en ik woon in Amsterdam. Ik ben op dit moment zwanger van mijn eerste kind. Ik heb de opleiding pedagogisch werk niveau 3 gedaan.
Sinds 2007 werk ik in de kinderopvang en vanaf 2010 bij De Wigwam, het andere verblijf van Bert en Patricia. Het werken met kinderen van 0-4 jaar is elke dag een uitdaging voor mij. Ik vind het leuk om kinderen de eerste dingen bij te brengen of te zien doen, zoals het eerste stapje. Kinderdagpaleis Boerhaave is een fijne werkplek er is een huiselijke sfeer en een goede samenwerking met de collega’s. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en het is geen fabriek.
Patricia
PatriciaPedagogisch medewerkster
Ik ben Patricia, 45 jaar en moeder van een zoon van 16 en een dochter van 14. Ik ben geboren in Amsterdam en woon daar nog steeds. Na zeven jaar voor een bank te hebben gewerkt, besloot ik…

…dat ik dat ik minder commercieel wilde en na overleg met Bert hebben wij besloten dat wij een kinderdagverblijf wilde starten. Dat was in de zomervakantie van 1995. Bij thuiskomst vonden we snel een geschikt pand en begin 1996 ging de Wigwam van start. Dat zelfde jaar heb ik versneld de opleiding leidster kindercentra gedaan en daarna de hbo opleiding management in de kinderopvang. We wilden graag uitbreiden in Amsterdam Oost omdat, veel van onze klanten daar naar toe verhuisden. In januari 2015 zijn we gestart met Kinderdagpaleis Boerhaave.

Het werken in de kinderopvang is voor mij nog steeds fantastisch. Geen dag is het zelfde, het werken met de kinderen geeft een heel voldaan gevoel. Ze zijn open en enthousiast en ik vind het een grote uitdaging de kinderen elke dag een fijne tijd te bezorgen. Leiding geven aan ons team voelt goed, wij willen er namelijk met z’n allen het beste van maken. Een goed persoonlijk contact met de ouders vind ik ook heel belangrijk. 

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven